Projecten

VHTI Deventer heeft opdrachten door het hele land. De kwaliteit en hoge certificeringseisen zijn een leidraad van de successen van VHTI. Door de kwaliteit van het vakmanschap, heeft VHTI inmiddels door het hele land tal van referenties opgebouwd en is er een groot overzicht te laten zien van installaties en andere werken waar VHTI verantwoordelijk voor was.

Particuliere opdrachten

De meeste Particuliere opdrachten die we uitvoeren, doen we in Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Raalte, Wijhe, Zwolle, Rijssen, Holten, Lochem en omgeving. Of het nu gaat om het aanleggen van een airco systeem, het vervangen van uw CV installatie, of het installatiewerk voor uw nieuwe badkamer of keuken.

Opdrachten voor de zakelijke markt

VHTI voert zelfstandig opdrachten uit, of als onderaannemer. Bent u een aannemer en op zoek naar een vaste installateur om als onderaannemer werk samen met u te verrichten? Wij vertellen u graag wat wij u kunnen bieden.

Maar ook als zelfstandig installateur voeren wij werk uit voor de zakelijke markt. Met name ligt hierbij de focus op het installeren van airconditioning systemen. Ook verzorgen wij het installatie werk voor sanitair ruimte in bedrijfsomgevingen (douches, toilet groepen). In nieuwbouw projecten zorgen we voor het aanleggen van hemelwater afvoer oplossingen.

Kortom, een installateur voor al uw installatiewerk, VHTI!