Airconditioning

VHTI, de leverancier van airco oplossingen voor de particuliere en zakelijke gebruiker!

Airconditioning voor particulieren

VHTI verzorgt levering en installatie van airconditioning systemen voor woningen. Zomers worden steeds warmer. Hoe lekker is het dan om in de warme zomer dagen toch heerlijk te slapen. We zien dat met name in de particuliere markt de vraag naar airco voor de slaapkamer toeneemt. En het is zeker betaalbaar. Een airco systeem kan ook gebruikt kan worden in de wintermaanden om te verwarmen. Aangezien we toch van het gas af moeten, kan dit de eerste stap zijn om bijvoorbeeld een bovenverdieping (waar de verwarming in de regel vaak niet aanstaat), de airco de verwarming te laten regelen in de wintermaanden.

Een airco binnenunit lelijk ? Kijk dan eens op op de website van Daikin, waar een uitgebreide beschrijving staat van het Stylish concept. Het is niet alleen met een App te bedienen maar ziet er ook nog een mooi uit ! De Stylish lijn is verkrijgbaar in wit, zilver of zwarthout.

VHTI, uw Airco installateur!

En voor op kantoor…

Ook voor kantooromgevingen, verzorgen wij graag de installtie van airconditioning systemen. Doordat de warme periodes in de zomer langer duren, gaat dit ten koste van de productiviteit van uw organisatie. Zorgen dat uw medewerkers ook in de zomer maanden behaaglijk kunnen blijven werken, zonder dat dit ten koste gaat van uw productiviteit? Bel ons voor advies; wij vertellen graag wat wij voor u kunnen doen!