Service en Onderhoud

Vertrouwen op klimaatregeling

Uiteraard is service en onderhoud ook een belangrijk bedrijfsonderdeel van VHTI. Het plegen van voldoende, tijdig en goed onderhoud is van groot belang om jarenlange zorgeloze werking van uw apparatuur. Of het nu gaat om een CV installatie of een Airco systeem. Wij zorgen voor een goede inbedrijfstelling zodat u ook de fabrieksgarantie kunt veiligstellen.
Als u op regelmatige basis service en onderhoud laat verrichten, volgens een van te voren vastgestelde planning, vermindert de kans op onverwachte storingen en kunt u langer blijven genieten van de investering die u heeft gedaan.

Op ad-hoc basis of op contractbasis?

U kunt bij ons kiezen om uw onderhoud of het verhelpen van storingen op ad-hoc basis aan ons uit te besteden. Hiervoor hanteren wij een vaste prijslijst. Of U kiest er voor om een service en onderhoudscontract af te sluiten, waarbij u voor een vast bedrag per jaar uw onderhoud aan ons kunt uitbesteden en in geval van storingen er geen voorrijkosten worden berekend.

Bij jaarlijks onderhoud kunnen problemen op tijd worden opgelost en kleine defecten worden gerepareerd voordat deze voor een storing zorgen. Hiermee voorkomt u dat uw verwarming of koeling op een onverwacht en ongunstig moment uitvalt. Hierdoor bespaart u dure vervangingen. Defecten kunnen tijdens een periodieke onderhoudsbeurt worden opgelost. Hiermee spaart u voorrijkosten die u anders moet betalen als u een monteur laat komen om een storing te verhelpen.

Met het afsluiten van een onderhoudscontract bij VHTI, verzekert u zich van een jarenlange storingsvrije werking van uw apparatuur. De vorm van dit contract hangt af van uw wensen en de geplaatste apparatuur of systemen.