Airconditioning installateur

Home > Airconditioning installateur

Airconditioning installateur

Van Halteren Technische Installaties (VHTI) heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring, Of het nu gaat om traditionele CV installaties, warmte pompen, nieuwe duurzame energie installaties of arconditioning. Met name de laatste jaren zien wij dat de zomers in Nederland warmer worden, waardoor de vraag naar koelinstallaties alleen maar toenemen.

Stedendriehoek, Deventer, Apeldoorn Zutphen

Het werkgebied van VHTI is voornamelijk in de regio Deventer, Apeldoorn en Zutphen als het gaat om particuliere klussen. Voor zakelijke projecten waarbij het werk uit meerdere dagen of weken bestaat is het voor VHTI geen probleem om het project aan te nemen.

Gecertificeerd

Aangezien het werk met Airco installaties gepaard gaat met het werken met gassen, vinden wij het van belang om dit op de juiste wijze te doen. Dit om te zorgen dat u straks een veilige installatie opgeleverd krijgt. VHTI is dan ook Stek gecertificeerd en F Gassen gecertificeerd. Meer weten over Stek, lees dan hier

Vakmanschap

Het werk wat VHTI aflevert wordt gekenmerkt als vakmanschap. Door de jarenlange ervaring en de vele installatie klussen is het voor VHTI niet snel te gek. Of het nu gaat om het inrichten van sanitair ruimtes, Warmte pompen of koelinstallaties. Bij VHTI bent u altijd aan het juiste adres.