Airco Deventer

Home > Airco Deventer

Waarom airconditioning?

Een goed klimaat op kantoor of bij u thuis zorgt ervoor dat u zich prettiger voelt. Temperatuur en luchtvochtigheid zijn beter beheersbaar, wat ervoor zorgt dat u op kantoor beter presteert of u thuis behaaglijker voelt. VHTI is uw airconditioning installateur in Deventer die u helpt om de juiste keuze te maken. Wij rekenen graag uit welke systemen het beste bij uw situatie passen.

Uw adviseur in Deventer

Op zoek naar een installateur in Deventer die u kan voorzien van advies, installatie en onderhoud ? Dan bent u bij Van Halteren aan het juiste adres. Al vele jaren ervaring in de installatie techniek zorgt er voor dat wij voldoende kennis in huis hebben om voor een ieder een passend ontwerp te maken. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Voor bij u thuis

Ook een airco voor bij u thuis is betaalbaar geworden. Aangezien de zomers steeds warmer worden is het erg prettig om in de zomer een goede nachtrust te hebben. Door uw slaapkamer te voorzien van een airco systeem, zorgt u ervoor dat u geen nacht meer wakker ligt. En overdag presteert u beter !

Voor op kantoor

Uw medewerkers zijn productiever bij een goede werktemperatuur en een goede luchtvochtigheid. Door een klimaatbeheersingssysteem aan te laten leggen op kantoor zorgt u voor een omgeving, waarin uw medewerkers beter presteren. Naast de productiviteit. leidt dit in de regel ook tot een hogere mate van klanttevredenheid.